luni, 18 octombrie 2021
spot_img
AcasăLa ziPoliticăDragoș Pîslaru: Condiția USR PLUS legată de un nou premier rămâne pe...

Dragoș Pîslaru: Condiția USR PLUS legată de un nou premier rămâne pe masă

USR PLUS își menține solicitarea ca Florin Cîțu să nu mai fie premier. Eurodeputatul Dragoș Pîslaru spune la RFI că aceasta este o condiție pentru eventualele negocieri de refacere a coaliției cu PNL și UDMR.

Dragoș Pîslaru explică în ce condiții e dispus USR PLUS să revină la masa negocierilor, pentru a reface coaliția cu PNL și UDMR: ”Sunt aceleași condiții pe care le-am prezentat și când am făcut programul de guvernare. Noi vrem ca anumite reforme cruciale pentru modernizarea României să se întâmple.
Discutăm aici de a pune în aplicare reformele care sunt de altfel avizate și recomandate de către CE în ceea ce privește justiția, discutăm aici de desființarea SIIJ și de a restabili independența justiției, discutăm de zona care ține de alegeri în două tururi, discutăm de lucruri care țin de reforma administrației publice, de desființarea pensiilor speciale (…).
Până acum, însă, am simțit că aceste reforme nu sunt tratate serios de către celelalte partide.
Dacă există o deschidere pentru a pune niște termene extrem de clare și foarte clar cum se implementează, atunci, da, vom reveni la guvernare și vom pune umărul serios pentru ca aceste reforme și investițiile conexe să fie realizate”.

Întreaga știre, pe rfi.ro!

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE