DRAMATIC. O tânără de la ATI le-a cerut medicilor să fie lăsată să-și strângă în brațe copilul

Data:

O tânără internată la secția ATI COVID din Timișoara le-a cerut medicilor să fie lăsată să meargă acasă pentru a-și strânge copilul în brațe. „Ar trebui să știți și asta, n-o să vă țină locul nimeni acasă, nici ca mamă, nici ca tată, nici ca frate/soră”, spune medicul Amin Zahra.

Întâmplarea a avut loc la Spitalul Județean din Timișoara.

„O doamnă tânără, cu un flux mare de oxigen, aflată în Terapie Intensivă de mai multe zile m-a rugat dacă poate să meargă acasă, măcar puțin ca să își strângă copilul în brațe. Ar trebui să știți și asta când veți ajunge în Terapie Intensivă, n-o să vă țină locul nimeni acasă, nici ca mamă, nici ca tată, nici ca frate/soră”, a relatat, pe Facebook, medicul din Timișoara.

Amin Zahra îi critică pe politicienii care nu iau măsuri și pe cei care răspândesc informații false despre pandemie și vaccinare.

„Dați vina pe politicieni că nu-și fac treaba, dar vreți să știți ceva?! Nu mai pot ei de grija voastră… Mai pe românește, li se rupe! Și puteți să fiți siguri că pentru ei se vor găsi paturi și tratamente și cel mai probabil nu în România! Și atunci întrebarea mea ar fi: Pe ce vă bazați de aveți încredere asta că veți trece ușor prin boală și nu o să ajungeți în spital așteptând un loc? La UPU, nu o să-i găsiți acolo pe cei ale căror sfaturi le ascultați! Pe ei nu-i interesează de binele vostru, dacă trăiți sau muriți. Aceeași vorbă o au și ei… Ca cea a politicienilor, cea pe românește… Mai sus menționată! Și-au dorit să iasă in evidentă și au reușit, dovada, sutele de pacienți din unitățile de primiți urgențe”, a mai spus Amin Zahra.

Medicul se confruntă cu numeroase drame provocate de virusul SARS CoV-2.

„Sunt întrebat adeseori de aparținători dacă se mai poate face ceva. Sunt dispuși să cumpere orice este nevoie pentru un pacient drag lor, aflat în Terapie Intensivă cu afectare pulmonară totală! După, de multe ori nu se mai poate face nimic! Soluția există! Nu vă costă nimic, este gratuită”, a precizat Amin Zahra, informează EXPRESS DE BANAT.

spot_imgspot_img
Express de Banat
Express de Banathttps://expressdebanat.ro/
Cotidianul online Express de Banat ce a apărut pe piața media la 15 noiembrie 2011, redă în timp real ceea ce se petrece în județul Caraș-Severin și Timiș, dar prezintă și povești de viață, performanțe sportive sau subiecte controversate, care stârnesc reacții numeroase din partea cititorilor. Express de Banat se adresează totodată mediului de afaceri, fiind aduse în atenția publicului business-uri de succes sau oportunități de afaceri. Într-o eră a internetului, promovarea produselor și serviciilor dumneavoastră pe site-ul Express de Banat înseamnă garantarea unor clienți noi și menținerea companiei în prim plan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Sute de conturi bancare din Spania, sparte de grupări infracționale din România

Sute de conturi bancare din Spania, sparte de membrii...

Tenorii ALIN STOICA, VLAD MIRIŢĂ şi ŞTEFAN von KORCH concertează în premieră împreună în turneul naţional 3 VOCI MAGNIFICE

Tenorii ALIN STOICA, VLAD MIRIŢĂ şi ŞTEFAN von KORCH concertează în premieră împreună în turneul naţional 3 VOCI MAGNIFICE

Românca plecată la facultate în SUA în timpul pandemiei, care a ajuns să fie dorită de Microsoft

Românca plecată la facultate în SUA în timpul pandemiei:...

Custodia Copilului pentru Părinții Necăsătoriți: Drepturi și Obligații

Custodia Copilului pentru Părinții Necăsătoriți: Drepturi și Obligații