Dulgheru a aruncat la coș parcurile cu care a câștigat alegerile: se vor construi tot blocuri. „Să-mi bateți obrazul dacă nu fac!”

Data:

* Candidatul PNL de la Valea Lupului și-a concentrat toată campania pe cele două parcuri verzi din zona aglomerată a blocurilor
* Urma să concesioneze terenurile de la privați, dar spunea că are contractele ca și semnate
* Acum spune că e ilegal, nu-i dă voie Curtea de Conturi. Terenul e pârloagă, proiectul a fost abandonat
* Liviu Dulgheru a câștigat în fața candidatului USR-PLUS exact cu 300 de voturi în plus, provenite de la blocurile cărora le-a promis parcuri de joacă și spații verzi
* „Să dea Domnul să câștig și să veniți la Primărie să-mi bateți obrazul dacă nu le fac!”, scria Liviu Dulgheru în campanie
* E cea mai mare minciună electorală din Zona Metropolitană

În iulie 2020, cu Costel Alexe alături, candidatul PNL la Primăria Valea Lupului promitea locuitorilor o viață mai plăcută. Printre punctele discutate la întâlnirile electorale, Liviu Dulgheru și-a asumat realizarea a două parcuri pentru locuitorii blocurilor din zonă: unul pentru copii, unul pentru toți locuitorii, cu bănci, alei, copaci. La acea vreme, spunea că există deja acordul folosirii terenurilor și că, imediat ce câștigă, se apucă de treabă. Și-a axat campania pe această idee, a postat un film făcut cu drone, cu montaj și cadre profesioniste.

S-a pozat cu toată echipa acolo, spunând că își încheie campania electorală acolo unde a început: pe terenul primului parc de joacă pentru blocuri.
Un an mai târziu, cei 2.000 de locuitori ai imobilelor din zonă nu au văzut niciun metru pătrat din parcurile promise. Terenurile pe care acestea trebuiau să existe acum sunt goale și împrejmuite. ”Nu mă lasă Camera de Conturi. Dar avem alte investiții finalizate deja în câteva luni de mandat”, spune acum Liviu Dulgheru, primarul din Valea Lupului, ajuns în funcție pe seama unei minciuni uriașe.

Citește articolul complet în Repoteris

spot_imgspot_img
ReporterIS
ReporterIS
REPORTER DE IASI este un watchdog iesean, axat 100% pe interesul public. REPORTER este un avertizor de integritate, urmarind exclusiv subiecte privind cheltuirea banilor publici si activitatea decidentilor publici. REPORTER DE IASI reuneste o echipa de ziaristi de investigatie cu experienta jurnalistica de peste 20 de ani fiecare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Tudorel Toader a pierdut funcția de rector al Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași

Tudorel Toader a pierdut funcția de rector al Universității...

Cine este doctorul Cîrstoiu, candidatul comun al PSD și PNL pentru Primăria Capitalei

Cine este doctorul Cîrstoiu, candidatul pe care coaliția PSD-PNL...

România a pierdut procesul pe certificatele verzi. Datorează 42 milioane de euro plus dobânzi

România a pierdut procesul pe certificatele verzi, la Tribunalul...