luni, 24 ianuarie 2022
AcasăLa ziActualitateDupă caniculă, încep vijeliile. Ce fenomene meteo ne așteaptă în august? Explicațiile...

După caniculă, încep vijeliile. Ce fenomene meteo ne așteaptă în august? Explicațiile specialiștilor

Climatologii avertizează că în luna august, canicula va dispărea treptat și vor începe vijeliile în toată țara. De asemenea, luna august nu va mai veni cu valuri atât de mari de căldură.

„După furtuni, chiar dacă mai cresc temperaturile, așa cum arată lucrurile acum se pare că nu vom mai avea un val de căldură foarte puternic.Dar lucrurile se pot schimba foarte rapid, e bine să urmărim toate actualizările, chiar dacă, așa cum arată acum informațiile, luna august pare să fie destul de liniștită din punct de vedere al temperaturilor foarte ridicate”, a explicat Roxana Bojariu, climatolog, la Digi 24. 

Citește articolul integral în Monitorul de Cluj

Monitorul de Clujhttp://monitorulcj.ro
Monitorul de Cluj este cel mai important cotidian local din judetul Cluj, care apare in format tiparit si online din 1998. Ziarul tiparit apare in format standard 12 pagini, din care 4 color (luni-joi), si o editie de weekend (vineri-duminica). Continutul este preponderent comunitar (stiri si analize din domeniile administratie publica, sanatate, educatie), precum si pagini tematice (economie, mapamond, sport).
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE