marți, 24 mai 2022
AcasăLa ziDW: Aplicația „My2022" pentru Jocurile Olimpice conţine grave probleme de securitate

DW: Aplicația „My2022″ pentru Jocurile Olimpice conţine grave probleme de securitate

Potrivit Deutsche Welle, securitatea datelor la Jocurile Olimpice de iarnă la Beijing stă sub un mare semn de întrebare. Oricine călătorește în China pentru evenimentul din 2022 urmează să instaleze aplicația „My2022”, care conţine grave probleme de securitate.

Anul acesta, competiția include și respectarea cerințelor sanitare, iar sportivii urmează să își instaleze pe smartphone aplicația oficială numită „My 2022”. 

Atât doar că numita aplicație nu criptează datele în mod corespunzător, după cum arată un raport realizat de „Citizen Lab”, obținut în exclusivitate de Deutsche Welle.

Sportivii, jurnaliștii și oficialii sunt astfel expuși unor pericole grave din partea hackerilor. Sfera privată a participanților nu este respectată, iar datele lor personale nu sunt protejate împotriva furtului și a supravegherii. În plus, expertul în criminalistică IT a găsit în aplicație o listă de cuvinte-cheie pentru cenzură.

Articolul integral, în Deutsche Welle!

Citește și: Ce trebuie să știm despre vaccinurile anti COVID-19 utilizate la copiii între 5 și 11 ani – PressHub

Deutsche Wellehttps://www.dw.com/ro
Deutsche Welle este un post de radio internațional din Germania. A început să emită regulat din anul 1953. Este membru ARD.Primul program în limba română a fost difuzat de postul de radio german la 19 august 1963. Și-a încetat activitatea pe 1 ianuarie 2012.Momentan, există un site în limba română.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE