marți, 25 ianuarie 2022
AcasăLa ziActualitateDW: Descoperitul flanc românesc al NATO. Pericolul rusesc crește

DW: Descoperitul flanc românesc al NATO. Pericolul rusesc crește

Potrivit Deutsche Welle, pericolul rusesc crește. România nu e bine pregătită. Nici NATO, cum reiese dintr-un articol al corespondentului din București al ziarului elvețian Neue Zürcher Zeitung despre descoperitul flanc sud-estic al alianței.

Mai mult decât oricând, România și alianța nordatlantică ar avea nevoie de conduceri competente și de o judicioasă pregătire politică și militară, care să facă față amenințărilor confruntând statele NATO în flancul lor răsăritean și meridional, dată fiind periculoasa concentrare de trupe rusești în estul Ucrainei. Pe care Putin nu stă acum să se gândească dacă s-o invadeze în curând, cum fals și dezinformativ se speculează și se colportează în mass-media globală, de vreme ce, așa cum just precizează Atlantic Council, a invadat-o deja, în 2014, când i-a și smuls și alipit cu forța părți din teritoriu.

Articolul integral, în Deutsche Welle!

Foto: Teri Schultz/DW

Deutsche Wellehttps://www.dw.com/ro
Deutsche Welle este un post de radio internațional din Germania. A început să emită regulat din anul 1953. Este membru ARD.Primul program în limba română a fost difuzat de postul de radio german la 19 august 1963. Și-a încetat activitatea pe 1 ianuarie 2012.Momentan, există un site în limba română.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE