marți, 26 octombrie 2021
AcasăLa ziEchipa câştigătoare, echipa prăduitoare: doi primari PNL din Argeş, pedepsiţi pentru că...

Echipa câştigătoare, echipa prăduitoare: doi primari PNL din Argeş, pedepsiţi pentru că nu l-au susţinut pe „Superman”

Ultima hotărâre a demisului Guvern condus de prim-ministrul Florin Cîţu, prin care a acordat de o manieră discreţionară, pe sprânceană, peste un miliard de lei din Fondul de rezervă al Guvernului, a stârnit furie şi rrevoltă peste tot în ţară, potrivit argesulonline.ro.

Însă, nu doar primarii PSD, USR-PLUS şi AUR au fost „penalizaţi” la bani, după propriul chef, de premierul Florin Cîţu, ci inclusiv unii aleşi liberali, care fie n-au făcut parte din „echipa câştigătoare”, fie au călcat pe bec, în vreun fel sau altul.

Primarilor PNL li s-au alocat, în general, sume de la 300.000 de lei în sus, mergând până la un milion de lei (cazul comunei Hârtieşti). Există, însă, în Argeş, două excepţii. Una ar fi Primăria comunei Băbana, condusă de PNL-istul Vasile Bebe Ivan (foto sus, în picioare), primar despre care se ştie că e unul dintre cei mai buni din judeţ. Băbanei i s-a alocat abia 100.000 de lei, fapt care l-a revoltat la culme pe primarul Ivan.

Articolul integral, în argesulonline.ro!

Argeșul Onlinehttp://argesulonline.ro
Site de presă înfiinţat în 2018, neînregimentat politic în niciun fel, care pune accent pe chestiunile serioase, fără nicio concesie tabloidizării. Acoperim în principal judeţul Argeş, dar avem şi secţiuni de ştiri naţionale şi internaţionale. Deocamdată, suntem singurii din Argeş care avem şi secţiune în limba engleză.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE