sâmbătă, 28 mai 2022
AcasăLa ziActualitateEchipa coordonată de un profesor ieşean, 5 medalii la Olimpiada Internaţională de...

Echipa coordonată de un profesor ieşean, 5 medalii la Olimpiada Internaţională de Fizică

Echipa de elevi care a reprezentat România la Olimpiada Internaţională de Fizică din acest an, echipă coordonată de conf. univ. dr. Sebastian Popescu de la Facultatea de Fizică a Universităţii „Alexandru Ioan Cuza“ din Iaşi, a obţinut trei medalii de aur şi două de argint.

Echipa nu a avut în componenţă însă niciun elev din Iaşi, medaliile de aur fiind obţinute de Vlad-Ştefan Oros de la Liceul Teoretic „Grigore Moisil“ din Timişoara, de Tudor-Gabriel Mocioi de la Colegiul Naţional „Tudor Vianu“ din Bucureşti şi de către George Cristian Ardeleanu de la Liceul Internaţional de Informatică din Bucureşti.

Citește articolul integral în Ziarul de Iași

Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE