joi, 27 ianuarie 2022
AcasăLa zi„Eco Christmas Tree”. Concurs de brăduți ecologici cu premii atractive pentru copii,...

„Eco Christmas Tree”. Concurs de brăduți ecologici cu premii atractive pentru copii, la Reșița

Potrivit publicației resita.ro, la Reșița, Moș Crăciun va fi întâmpinat cu… brăduți ecologici confecționați din materiale reciclabile de către elevii din ciclul primar și gimnazial care vor participa la concursul „Eco Christmas Tree”.

Înscrierile la ediția de anul acesta a concursului de creație „Eco Christmas Tree” au început pe 3 decembrie și durează până pe 16 decembrie la miezul nopții. În acest interval, copiii cu vârste între 6 și 14 ani care doresc să intre în competiția brăduților ecologici vor trebui să construiască un brad din materiale reciclabile, se vor poza cu acesta și vor trimite poza sau pozele pe adresa de email [email protected]. Pozele vor fi postate pe pagina de facebook a Primăriei Reșița, iar câștigătorii vor fi selectați în funcție de numărul de like-uri primit.

Articolul integral, în resita.ro!

Citește și: De ce a renunțat dr. Mihai Craiu la Spitalul Virtual pentru Copii? „Pentru că s-a săturat de agresivitatea mesajelor și de amenințările primite” (presshub.ro)

SursăResita.ro
Resita.rohttps://resita.ro
O publicație cu foarte mulți urmăritori, care caută să facă diferența în presa locală atacând subiecte de maxim interes pentru oraș nu copiind aceleași știri din celelalte publicații. Un ziar al reșițenilor.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE