joi, 21 octombrie 2021
spot_img
AcasăJustițieEfectul dezvăluirilor Newsweek România: ex-trezorierul PSD, Mircea Drăghici, 5 ani de închisoare

Efectul dezvăluirilor Newsweek România: ex-trezorierul PSD, Mircea Drăghici, 5 ani de închisoare

Mircea Drăghici, fostul trezorier al PSD și fost deputat social-democrat, a fost condamnat joi, definitiv, la 5 ani de închisoare în dosarul subvențiilor pentru partid. Fapta a fost dezvăluit de Newsweek România în anul 2018. Magistrații ÎCCJ au menținut condamnarea de la fond.

Newsweek România a dezvăluit în decembrie 2018 că peste 1,8 milioane de lei și trei Mercedesuri de aproape 200.000 de euro sunt beneficiile personale ale cuplului Mircea și Georgiana Drăghici din banii publici primiți de către PSD drept subvenție. În luna septembrie 2019, instanţa supremă a dispus începerea judecării pe fond în acest dosar.

Citește articolul complet în Newsweek România

Newsweek România
Newsweek Romania duce jurnalismul de calitate la un alt nivel pe piata autohtona, cu analize si opinii pertinente despre probleme politice si economice, interne sau internationale, informatii atent selectate din lumea afacerilor, a culturii, a sporturilor sau a tehnologiei si recomandari din zona de lifestyle, de la automobile si vacante, la gadget-uri si accesorii vestimentare.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE