luni, 6 decembrie 2021
AcasăLa ziActualitateEfectul vaccinării: în Danemarca au murit mai puțini oameni într-o lună decât...

Efectul vaccinării: în Danemarca au murit mai puțini oameni într-o lună decât în România într-o zi

În 28 de zile, în Danemarca au fost înregistrate 30 de decese la 26.365 de cazuri. În România, au decedat 31 de persoane de COVID doar în 24 de ore la sfârșitul lunii august. În Danemarca, au fost vaccinate complet 4,2 milioane de persoane, reprezentând 71% din populație.

Efectele vaccinării în Danemarca au permis acestei țări să anunțe ridicarea tuturor restricțiilor începând cu data de 1 septembrie. Conform Universității John Hopkins din SUA, în ultimele 28 de zile, în Danemarca au fost înregistrate 26.365 de noi cazuri și au decedat 30 de persoane din cauza COVID. Adică o rată de deces de 0,11%.

În România, în aceeași perioadă, au fost 15.287 de noi cazuri, însă au decedat 279 de persoane, ceea ce înseamnă o rată de deces de 1,82 %.

Citește articolul integral în Newsweek România

Newsweek România
Newsweek Romania duce jurnalismul de calitate la un alt nivel pe piata autohtona, cu analize si opinii pertinente despre probleme politice si economice, interne sau internationale, informatii atent selectate din lumea afacerilor, a culturii, a sporturilor sau a tehnologiei si recomandari din zona de lifestyle, de la automobile si vacante, la gadget-uri si accesorii vestimentare.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE