Elena Lasconi a dat în mintea lui Celentano din Las Fierbinţi: Câmpulung, oraşul căsătoriilor „pe nevăzute”

Data:

Astăzi de la ora 21:30 la PROTV, „Căsătoriţi pe nevăzute”. Este iubirea o știință? Ce legătură are asta cu Câmpulung? Câmpulung poate deveni destinația căsătoriilor. De la începutul mandatului am primit zeci de cereri de la cupluri de tineri din toată țara, care au ținut morțiș să le oficiez căsătoria, aici la Câmpulung.

Am făcut-o cu drag, din tot sufletul. S-a dus vestea și uite așa am ajuns să particip, în puținul meu timp liber, să oficiez căsătoriile în cadrul emisiunii “Căsătoriți pe nevăzute” de la PROTV”.

Citește articolul integral în Argeșul Online

spot_imgspot_img
Argeșul Online
Argeșul Onlinehttp://argesulonline.ro
Site de presă înfiinţat în 2018, neînregimentat politic în niciun fel, care pune accent pe chestiunile serioase, fără nicio concesie tabloidizării. Acoperim în principal judeţul Argeş, dar avem şi secţiuni de ştiri naţionale şi internaţionale. Deocamdată, suntem singurii din Argeş care avem şi secţiune în limba engleză.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Un om de afaceri din Sibiu cere 3,4 milioane de euro daune, unei redacții

Un om de afaceri din Sibiu cere 3,4 milioane...

Unitatea Administrativ – Teritorială Municipiul Slatina, în calitate de beneficiar, anunță finalizarea proiectului „Realizare infrastructură pentru biciclete“

Unitatea Administrativ – Teritorială Municipiul Slatina, în calitate de beneficiar, anunță finalizarea proiectului „Realizare infrastructură pentru biciclete“