duminică, 24 octombrie 2021
spot_img
AcasăRecomandateElena Lasconi: „Salariul de primar mi-l făceam la PRO TV în 40...

Elena Lasconi: „Salariul de primar mi-l făceam la PRO TV în 40 de minute, nu mă înjura nimeni și-mi spuneau toți săru-mâna”

Primărița Municipiului Câmpulung Muscel, Elena Lasconi, mai nou parte dintr-o emisiune TV, “Căsătoriți pe nevăzute”, a fost invitată alături de Cătălin Măruță pentru a vorbi, evident, la PRO TV, despre noul proiect pe care-l derulează. Primărița a promis încă din campania electorală că va face cunoscut orașul și va vorbi despre valorile muscelene, care nu au fost exploatate suficient de bine.

Zis și făcut, oarecum. Elena Lasconi s-a prezentat în platou cu bunătățuri din zona Câmpulungului, iar apoi a trecut la treburi mai serioase. Întrebată despre cât de mulțumiți sunt câmpulungenii de ea, primărița a spus că îi pare rău că deocamdată nu se vede finalizat niciunul dintre proiectele ei.

Ba chiar mai mult, a ținut să menționeze că urmărește comentariile negative pe care le primește și le acceptă ca atare. Despre faptul că nu șterge comentariile jignitoare de pe rețelele de socializare, Elena Lasconi spune că ar putea fi un exemplu demn de urmat pentru puterea de a înfrunta absolut orice în jur, dar mai ales pentru forța de a-și duce mai departe proiectele, chiar și pe fundalul vorbelor de ocară pe care le primește.

Ce este și mai interesant, însă, a venit abia la final, atunci când Cătălin Măruță a întrebat-o ce salariu are. Cu mici ezitări, Elena Lasconi a răspuns că în jur de 9.000 de lei. Fosta jurnalistă s-a arătat puțin nemulțumită, având în vedere adăugirile ulterioare, pentru că, spune ea, suma aceasta o făcea înainte mult mai ușor și fără prea mult stres:

„Când eram la Pro TV făceam banii ăștia în 40 de minute și nu mă înjura nimeni, toată lumea îmi spunea săru’mâna“, a spus edilul.

Câmpulungenii nu sunt dezamăgiți în totalitate, totuși. Mai așteaptă să fie puse cap la cap măcar lucrările mari din Câmpulung, cum ar fi bulevardul care stă în paragină de aproape un an. Oamenii sunt mai mult deranjați de faptul că așteptările au fost ridicate la standarde foarte înalte, iar răbdarea se plătește, inclusiv în Câmpulung, cu timpul locuitorilor.


Articol preluat din Argeșul Online

Argeșul Onlinehttp://argesulonline.ro
Site de presă înfiinţat în 2018, neînregimentat politic în niciun fel, care pune accent pe chestiunile serioase, fără nicio concesie tabloidizării. Acoperim în principal judeţul Argeş, dar avem şi secţiuni de ştiri naţionale şi internaţionale. Deocamdată, suntem singurii din Argeş care avem şi secţiune în limba engleză.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE