Embargo total al SUA pe cărbunele, petrolul și gazele rusești. Marea Britanie a oprit importurile pentru 2022. Este ziua 14 de război

Data:

Ziua a 14-a de război aduce embargo-ul SUA pentru petrolul, gazele și cărbunele rusești, în timp ce Kremlinul amenință că barilul de petrol poate depăși 300 de dolari, potrivit G4Media.
Marea Britanie, de asemenea, a anunțat că va opri importurile de petrol până la finalul anului 2022. În aceeași zi, și UE a anunțat că vrea să reducă importurile rusești de petrol cu două treimi. Între timp, civilii continuă să moară în Ucraina, Rusia a atacat din nou coridoarele umanitare, iar un copil a murit din cauza deshidratării în Mariupol, oraș rămas fără apă și utilități în urma bombardamentelor, o tragedie unică în ultimele decenii, susține președintele ucrainean. Zelenski a mai făcut și o declarație care include o schimbare majoră de discurs, spunând într-un interviu pentru ABC News că ”s-a liniștit de mult în privința aderării țării sale la NATO, după ce a înțeles că Ucraina nu este acceptată pentru că Alianța se teme de chestiuni controversate”. Zelenski a declarat totodată că se poate găsi un „compromis” în privința teritoriilor separatiste.

G4Media.ro
G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania. Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Un șofer de autobuz din Brăila a picat testul antidrog: POZITIV la 3 substanțe

Caz incredibil la Brăila, unde un șofer de autobuz a picat DrugTest-ul. Potrivit unor surse judiciare, testul a ieșit pozitiv în cazul a trei substanțe psihoactive

Un procuror cere daune de 39.000 de lei, pentru că i-ar fi fost prejudiciată imaginea pe Facebook

Un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria...

Musical la Teatrul de Operetă București: NEXT TO NORMAL

30 OCTOMBRIE 2022, ORA 19:00, TEATRUL DE OPERETĂ „ION...