luni, 6 decembrie 2021
AcasăLa ziPoliticăEmil Boc i-a dat replica lui Orban: „Eu am câștigat 5 alegeri....

Emil Boc i-a dat replica lui Orban: „Eu am câștigat 5 alegeri. El s-a ascuns după geam în Modrogan”

Congresul PNL pentru alegerea noului lider este tot mai aproape, iar acest lucru ridică tensiunea din interiorul partidului. Ludovic Orban a reamintit că sub conducerea lui Emil Boc Partidul Democrat Liberal s-a prăbușit, dar edilul Clujului nu a stat prea mult pe gânduri și i-a dat o replică pe măsură lui Orban.

„Am câştigat cinci alegeri directe, nu-mi amintesc ca domnul Orban să fi câştigat vreo competiţie directă, încât să primesc lecţii de la domnia sa. Dimpotrivă, nu ştiu atunci când a candidat uninominal. Totdeauna domnia sa, din nefericire, a fost produsul unei liste sau al unei numiri în politică, aşa încât e greu să dai lecţii când vii din asemenea ipostaze. (…) Mă aşteptam ca un preşedinte de partid să nu dea trei portofolii – şi anume Fonduri Europene, Dezvoltare şi Transporturi – pentru a-şi păstra propria poziţie de preşedinte al Camerei Deputaţilor. Asta este o realitate care doare în PNL. Până la urmă, este partidul dezvoltării României, or, pentru a păstra poziţia preşedintelui partidului de preşedinte PNL (preşedinte al Camerei Deputaţilor – n.r.) am dat trei poziţii importante”, a comentat Emil Boc, luni seară, la Digi24.

Citește articolul integral în Monitorul de Cluj

Monitorul de Clujhttp://monitorulcj.ro
Monitorul de Cluj este cel mai important cotidian local din judetul Cluj, care apare in format tiparit si online din 1998. Ziarul tiparit apare in format standard 12 pagini, din care 4 color (luni-joi), si o editie de weekend (vineri-duminica). Continutul este preponderent comunitar (stiri si analize din domeniile administratie publica, sanatate, educatie), precum si pagini tematice (economie, mapamond, sport).
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE