Emiratele Arabe Unite anunță că va cere cartelului OPEC să crească producția de țiței după ce prețurile au ajuns la recordul ultimului deceniu

Data:

Emiratele Arabe Unite, al optulea mare producător de petrol din lume, a anunțat miercuri că va cere membrilor cartelului OPEC să crească producția de țiței după ce prețurile au ajuns la recordul ultimului deceniu, transmite Financial Times, citat de G4Media.ro.

Dacă producția va crește, va fi o gură de aer pentru piața globală, care a fost serios afectată de războiul din Ucraina și sancțiunile occidentale asupra Rusiei.

Eventuala creștere a producției globale de petrol ar fi o lovitură pentru Vladimir Putin, care a anunțat în repetate rânduri că vrea menținerea actualelor cote de producție.

G4Media.ro
G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania. Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Un șofer de autobuz din Brăila a picat testul antidrog: POZITIV la 3 substanțe

Caz incredibil la Brăila, unde un șofer de autobuz a picat DrugTest-ul. Potrivit unor surse judiciare, testul a ieșit pozitiv în cazul a trei substanțe psihoactive

Un procuror cere daune de 39.000 de lei, pentru că i-ar fi fost prejudiciată imaginea pe Facebook

Un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria...

Musical la Teatrul de Operetă București: NEXT TO NORMAL

30 OCTOMBRIE 2022, ORA 19:00, TEATRUL DE OPERETĂ „ION...