vineri, 20 mai 2022
AcasăJustițieErorile din Justiție lovesc tot mai mult în credibilitatea pe care aceasta...

Erorile din Justiție lovesc tot mai mult în credibilitatea pe care aceasta o are la nivelul comunităților

Potrivit publicației Gazeta de dimineață, erorile din Justiție lovesc tot mai mult în credibilitatea pe care aceasta o are la nivelul comunităților.

Mulți oameni nu mai cred nici în sentințe, nici în cercetări, nici în persoane, nici în Legi. Un singur lucru a rămas de nemișcat ”ce spune un judecător e cimentat pe frontispiciul  unei instituții în care ar trebui să locuiască DREPTATEA”. Nimeni nu e mai presus de Lege. În Romănia, traducerea practică este de fapt ” nimeni nu e mai presus de completul de judecată”. Deci… când ”tricotează judecătorul o soluție”…. s-a terminat. Sau ești ”Terminator”.

De ce atâta NOROC?

Completul de judecată de la Judecătoria Petroșani a amânat, zilele acestea, judecarea unui dosar, pentru că nu a fost îndeplinită procedura. Ce înseamnă asta? Un nou termen peste 30 de zile. Reclamantul, însoțit de avocat, s-a prezentat la ”ora stabilită” prin regulile și regulamentele instaurate la Judecătoria Petroșani.

Articolul integral, în Gazeta de dimineață!

Gazeta de Dimineațăhttp://gddhd.ro
Platforma online gddhd.ro acoperă, echilibrat, zona mass-media din județul Hunedoara. Informațiile principale sunt din județul Huendoara, dar nu sunt excluse județele Alba, Gorj, Timiș care își regasesc deseori loc pe platforma. Platforma reprezintă un vehiciul informațional pentru toți cei care vor să-și facă o idee despre potențialul acestui județ al României.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE