Escrocherie online cu permise auto fără examen. Cum operează și câți bani costă

Data:

O escrocherie prin care se promit permise de conducere fără examen se desfășoară în mediul online. Reporter 24 a intrat în legătură cu un astfel de cont al reţelei de socializare şi a aflat, printre altele, că taxa percepută pentru eliberarea unui astfel de permis se ridică la 560 de euro, dar înainte trebuie achitat un avans de 200 de euro.

Pe Facebook au apărut mai multe pagini, conturi şi grupuri unde sunt promise „permise de conducere autentice”. Anunţul arată că nu este nevoie să fi susţinut examen ca să primeşti un astfel de permis şi se adresează inclusiv celor cărora le-a fost suspendat, din diverse motive, dreptul de conducere a autovehiculelor pe drumurile publice, pe o perioadă scurtă sau mai lungă.

Escrocheria este însă alta. După cum Reporter 24 a reuşit să afle, solicitantului i se cere  o copie de pe cartea de identitate şi o semnătură „pe hârtie curată”. Totodată, acesta trebuie să achite o parte din costul total de 560 euro, adică 200 de euro.

Citește articolul integral pe Reporter24.info

Citește și: SONDAJ | De ce nu mai ies românii în stradă, pentru justiție

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Foto: Facebook)

spot_imgspot_img
Reporter 24
Reporter 24http://reporter24.info
Înfiinţat în 2019, prin intermediul unui proiect cu fonduri europene în valoare de peste 36.000 de euro, site-ul Reporter24.info a devenit unul dintre cele mai importante din Oltenia. Reporter 24 îşi propune să rămână o sursă de informare reală pentru regiune, cu ştiri verificate, reportaje colorate şi interviuri quality din judeţele Dolj, Olt, Gorj, Vâlcea, dar şi Mehedinţi, Teleorman şi Argeş.
1 COMENTARIU
  1. O porcarie aparuta pe piata pentru ca politia si-a pierdut increderea, asta daca a avut-o vreodata in fata romanilor. Si nici nu e greu sa iei carnetul in ziua de azi, se gasesc teste online, eu am instalat pe mobil aplicatia de la chestionareauto.ro si in orice pauza mai raspundeam la o intrebare, a fost usor sa le invat. Apoi, pana m-a programat la traseu, am mai luat cateva ore cu instructorul auto, am dat traseul pe masina de la scoala si aia a fost, l-am luat din prima. Dar smecherii nu se simt bine daca nu pacalesc. Cum am mai auzit de cazuri cu soferi care nici nu stiau sa citeasca !!! dar aveau carnet auto. Si ne miram ca sunt nebuni pe toate drumurile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Primarul Chirica promite iar „Tren metropolitan” la Iași | Ziarul de Iași

Primarul Chirica promite iar „Tren metropolitan” la Iași, proiect...

Filorusul Dorel Vișan a primit ordinul masonic Umaniterra, după o vizită la Moscova | Aktual24

Filorusul Dorel Vișan a primit ordinul masonic Umaniterra, după...

Romanian Creative Week Iași și noul său magazin online | Ziarul de Iași

Romanian Creative Week Iași și noul său magazin online...