Eșecul extinderii Delfinariului. Cum a pierdut CJ Constanța 5 milioane de euro

Data:

Consiliul Județean a pierdut nu mai puțin de cinci milioane de euro, bani care au fost alocați pentru ample lucrări de extindere a Delfinariului. Cum s-a întâmplat acest lucru?

Autoritatea județeană, în subordinea căreia se află Complexul Muzeal de Științe ale Naturii, din care face parte și Delfinariul, aruncă vina pe antreprenor, în sensul că nu și-a îndeplinit obligațiile contractuale față de beneficiar, scrie publicația Ordinea.

Citește și: Barometrul nostalgiei. Cine reabilitează comunismul

Consiliul Județean din Constanța a transmis într-un comunicat, „nu a prelungit garanția de bună execuție și nu a prezentat toate asigurările așa cum sunt reglementate în clauzele contractuale.“

Demersurile pentru finanțarea extinderea și modernizarea Delfinariului din Constanța au început din toamna anului 2017, iar toate etapele s-au finalizat în luna iulie 2020 când a fost semnat contractul de finanțare. La scurt timp, au început lucrările prin demolarea unor construcții și săparea unei gropi.

Din păcate, la scurt timp, o dată cu schimbarea administrației județene, lucrurile s-au împotmolit, iar din proiectul de extindere a Delfinariului nu a rămas decât o groapă.

Continuarea în Ordinea


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img
spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related