Eurodeputații analizează implicațiile pe care războiul rus împotriva Ucrainei le are pentru Georgia

Data:

Delegația subcomisiei de securitate și apărare a Parlamentului European vizitează, în aceste zile, Georgia pentru o misiune de informare.

Misiunea a început pe 10 aprilie și va dura până pe 14 aprilie.

„Eurodeputații vor analiza implicațiile pe care războiul rus împotriva Ucrainei le are pentru Georgia și își vor exprima solidaritatea și sprijinul pentru integritatea teritorială a țării”, precizează”, anunță Biroul Parlamentului European în România.

spot_imgspot_img
Roxana Stancu
Roxana Stancu
Roxana Stancu (REPER MEDIA Argeş) are 20 de ani de experiență în jurnalism. A debutat în anul 2000, în TV, iar de atunci a profesat atât în presa audiovizuală, cât și în cea scrisă (locală și națională).

1 COMENTARIU

  1. Se prefigureaza o alipire a Georgiei si a Rep. Moldova la UE si la pierderea de catre Ucraina a Dombasului si Crimeiei .Probabil o pace va veni curind daca Ucraina accepta acest rol si pierderile de teritorii .O vreme Ucraina poate sta neutra . Oricum partea afectata de razboi trebuie reconstruita . Vom asista la mutari de populatii .Rusia doreste sa isi creeze UE- ul ei ca dealtfel si Cchina si SUA ce inca are pretentii de globalizare .Globalizarea va deveni posibila doar atunci cind vor fi creeate cele patru mari blocuri socio – militare .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img
spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

O locomotivă a luat foc într-o gară din Iași. 200 de călători au fost evacuaţi

Pompierii au fost solicitaţi să intervină în Gara Scânteia...

Aktual24: 14 țări au semnat un acord prin care își reduc dependența economică față de China

Membrii blocului Indo-Pacific Economic Framework for Prosperity (IPEF), format...