Europarlamentarii români nu răspund la e-mailuri. Motivul: „Le-a scăpat”

Data:

10 din 10 europarlamentari români cărora le-a fost solicitat un punct de vedere în legătură cu cea mai importantă reformă care ar trebui făcută în România și care lipsește din Planul Național de Redresare si Reziliență, nu au răspuns solicitării nici după trei luni.

Solicitarea a fost transmisă în data de 9 februarie pe adresele de e-mail oficiale de la Parlamentul European următorilor europarlamentari: Traian Băsescu, Andrei Dragoș Benea, Vlad Marius Boloș, Daniel Buda, Dacian Cioloș, Mircea Hava, Alin Mituța, Ștefan Motreanu și Rovana Plumb. 

Cei zece europarlamentari au fost alesi pentru a exprima un punct de vedere, pe considerentul că fiecare dintre ei au într-un fel sau altul legatura cu Politicile de Dezvoltare Regionala în cadrul diverselor comisii din Parlament.

Dupa trei luni de la transmiterea solicitării, văzând că nu există reacții, în data de 4 mai am sunat la cinci din cei 10 europarlamentari la birourile din Bruxeles/ Strasbourg.

La cabinetele europarlamentarilor Traian Basescu și Adrian Dragos Benea nu a răspuns nimeni, nici la Bruxelles si nici la Strasbourg.

La cabinetul europarlamentarului Alin Mituța a răspuns unul dintre cei cinci asistenti care a identificat solicitarea, însă a spus ca: „Le-a scapat e-mailul”. Surprinzător, și de la cabinetul lui Dacian Cioloș, asistenta care a răspuns a venit cu aceeași scuză: „Ne-a scăpat”.

În schimb, de la cabinetul Corinei Crețu scuza a fost: „S-a lucrat și de acasă, au fost perturbate telefoanele, primim sute de e-mailuri” și fiecare și-a cerut scuze, numai că scuzele chiar nu ne ajută să ne îndeplinim misiunea.

Continuarea în Sud Vest.

spot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Afaceri cu bani publici. CJ Neamț și firma fraților Ciocan, aproape de o înțelegere de un sfert de miliard de lei

Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Econeamț Piatra-Neamț, Consiliul Județean Neamț,...

VIDEO Secretarul general al NATO, la București: Nu-l putem lăsa pe Putin să câștige

Preşedintele Klaus Iohannis l-a primit luni, la Palatul Cotroceni,...

Biserica fortificată din Vermeș – Bistrița Năsăud, în pericol de a se dărâma

O nouă bucată din acoperișul Bisericii Reformate din satul...