duminică, 26 septembrie 2021
AcasăLa ziActualitateEvadare culturală în Transilvania | Festivalul ICon Arts începe sâmbătă la Sibiu

Evadare culturală în Transilvania | Festivalul ICon Arts începe sâmbătă la Sibiu

Pentru a 19-a vară, Festivalul ICon Arts Transilvania 2021 inovează formule culturale oferind și anul acesta un bogat program artistic întins pe o perioadă de 16 zile. Evenimentele vor avea loc în perioada 24 iulie – 8 august în satele de patrimoniu din Sudul Transilvaniei, în grădinile conacelor și la umbra cetăților fortificate, dar și pe scenele în aer liber ale Filarmonicii de Stat din Sibiu.

Intrarea va fi liberă la majoritatea evenimentelor, programul complet fiind disponibil pe iconarts.ro. Pe lângă fermecătoarele spații cu povești renascentiste precum Biertan sau Richiș, ediția de anul acesta invită vizitatorii să descopere localitățile Cund – cu un eveniment special la Valea Verde Retreat, CopșaMare – cu a sa misterioasă Biserică fortificată, și Avrig – locul în care va avea loc Festivitatea de închidere, în grădina impresionantului Castel Brukenthal, sărbătorind, totodată, 300 de ani de la nașterea baronului Samuel von Brukenthal, guvernatorul Transilvaniei din a doua parte a secolului al XVIII-lea.

Citește continuarea în ȘTIRILE TRANSILVANIEI

Știrile Transilvaniei
ȘTIRILE TRANSILVANIEI este o platformă media care și-a propus să aducă în atenția întregii Românii evenimentele de interes din Transilvania, întrucât considerăm că această parte de țară este un model de bună conviețuire, de bună guvernanță, dar și de bune practici economice.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE