duminică, 29 mai 2022
AcasăLa ziEveniment sportiv caritabil: „Fapte bune pentru autism”

Eveniment sportiv caritabil: „Fapte bune pentru autism”

Pe 23 octombrie, de la ora 11.00, se va da startul evenimentului sportiv caritabil intitulat „Fapte bune pentru autism”.

„Cu entuziasm vom sărbători bucuria de a face mișcare împreună în natură, de la cel mai mic la cel mai mare, ca parte dintr-un stil de viață sănătos. Am pregătit surprize și probe atractive atât pentru profesioniști, cât, mai ales, pentru sportivii amatori, care vor veni la linia de start.

Puteți alerga și, în același timp, să faceți bine: sumele adunate din taxa de înscriere vor fi donate către Centrul de zi pentru persoane adulte cu dizabilități SOS Autism Bihor, o comunitate formată din voluntari care, împreună, ajută copiii și tinerii cu autism”, anunță Simona Zlibuț, președinta Asociației SOS Autism Bihor.

Asociația SOS Autism Bihor va oferi celor care s-au înscris la eveniment lumânări parfumate, confecționate în cadrul atelierului de creație.

Articolul integral, în crisana.ro!

SursăCrisana
Crișanahttps://www.crisana.ro/
Crișana este cea mai veche publicație de limba română din această parte a țării, cu o apariție neîntreruptă din 1945 și până în prezent.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE