vineri, 21 ianuarie 2022
AcasăInvestigațiiEXCLUSIV Deputatul Ion Ștefan, fost ministru al Dezvoltării, a convocat capii Poliției...

EXCLUSIV Deputatul Ion Ștefan, fost ministru al Dezvoltării, a convocat capii Poliției din Vrancea pentru a le cere socoteală după ce fiul său a fost oprit în trafic. El a cerut anchetă a Ministerului de Interne

Fostul ministru al Dezvoltării, Ion Ștefan (care a demisionat recent din PNL, alăturându-se fostului președinte liberal Ludovic Orban, în grupul de parlamentari neafiliați), le-a cerut șefilor Poliției din Vrancea să nu îi mai oprească băiatul în trafic, în timpul unei discuții pe care a avut-o cu aceștia în biroul prefectului de Vrancea – potrivit informațiilor G4Media.ro, confirmate de șefii poliției. “Nu-mi mai opriți băiatul în trafic”, ar fi spus deputatul de Vrancea. Corpul de control al Ministerului de Interne efectuează o anchetă.

Fostul ministru al Dezvoltării, deputatul vrâncean Ion Ștefan, le-a cerut lămuriri șefilor Poliției vrâncene – comisarului șef Remus Nica, inspectorului șef al IPJ Vrancea, și lui Alexandru Cara, șeful Poliției Rutiere Focșani – după ce fiul deputatului ar fi fost oprit în trafic de polițiști. Discuția a fost intermediată de prefectul județului, Gheorghiță Berbece, chiar în biroul său. Deputatul Ion Ștefan a sesizat inclusiv Ministerul de Interne, sunându-l personal pe ministrul Lucian Bode, care a trimis Corpul de Control la Prefectura Vrancea.

”Domnul deputat a sesizat Ministerul de Interne, mai exact pe domnul ministru Lucian Bode, cu privire la o prezumtivă presiune din partea Poliției vrâncene asupra unui membru din familia dânsului”, a declarat pentru G4Media.ro prefectul județului Vrancea, Gheorghiță Berbece.

Discuția avut loc săptămâna trecută, în biroul prefectului de Vrancea – Gheorghiță Berbece – instalat cu sprijinul deputatului PNL Ion Ștefan – după ce fiul deputatului ar fi fost legitimat în trafic de cel puțin trei ori, în două zile, de către polițiștii vrânceni.

Articolul complet poate fi citit pe G4 MEDIA.

G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania.Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE