Teatrul Național București îi închiriază lui Puric sala de spectacole cu 700 €. Va câștiga de 10 ori mai mult

Data:

Teatrul Național București i-a închiriat lui Dan Puric o sală de spectacol pentru ca acesta să țină o conferință. Suma de închiriere este infimă față de câștigul pe care Puric îl poate avea perorând despre „răul UE” și despre cum în Ucraina sunt interese „peste capul nostru”, scrie Newsweek România.

„Cunoscutul actor, regizor şi eseist Dan Puric marchează Ziua Mondială a Teatrului oferind publicului o reprezentație specială a celui mai nou spectacol-conferință, intitulat – M-am întors -, ce va avea loc duminică, 27 martie 2022, la Sala Studio a Teatrului Național din București, de la ora 11.00”, se arată într-un comunicat al Teatrului Național.

Prețul biletelor variază între 60 și 80 de lei. Newsweek România a scris că, la un preț mediu de 70 de lei pe bilet, Puric și organizatorii ar urma să câștige 37.800 de lei. Este vorba de un one-man show.

Newsweek România a cerut TNB un punct de vedere legat de modul în care Puric a reușit să obțină aprobarea pentru închirierea unei săli de spectacol.

TNB a răspuns evaziv. Mai multe detalii în Newsweek România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Cum și cât puteți beneficia de servicii gratuite de îngrijire la domiciliu

Dacă sunteți asigurați și aveți probleme de sănătate care...

Jurnalista Emilia Șercan: Demisia lui Sorin Cîmpeanu ar trebui urmată de retragerea prevederilor controversate din Legile Educației

Jurnalista Emilia Șercan afirmă în interviul pentru Europa Liberă că acest moment al demisiei lui Sorin Cîmpeanu ar trebui folosit de clasa politică și de președintele Klaus Iohannis, creatorul proiectului „România Educată”, drept unul de reașezare a criteriilor de integritate și competență într-o funcție publică.

CLASIC_#LaServaPadronaRocks

Nu știu dacă e prima operă pusă în scenă...