EXCLUSIV. Traficul de persoane în Teleorman: o afacere de familie

Data:

În sudul României, traficul de persoane e una dintre principalele surse de venit ale infractorilor locali. Pentru ca structura infracțională să funcționeze e nevoie, însă, de încredere între membrii grupului.

Așa că cele mai multe grupări infracționale, specializate în trafic de persoane, sunt formate din membrii aceleiași familii.

Rareori sunt racolate în rețea persoane din afară, pentru că loialitatea e o valoare rară printre devianți, așa că relația de sânge este considerată cam singura care garantează că, la o adică, cei implicați o să tacă și nu vor dezvălui întreaga ramificație a structurii.

Cele mai cunoscute rețele de trafic de persoane din Teleorman sunt localizate în zona Turnu Măgurele, acolo unde tinerele sunt folosite fie la petrecerile private ale unor oameni politici, unele dintre ele desfășurate chiar pe insula Belina, fie pentru a practica prostituție stradală în afara țării, cu precădere în Spania și Germania.

Despre gruparea Bozian nu s-a mai vorbit de mulți ani, dar poate că e momentul să dezvăluim acum cum funcționau lucrurile la momentul în care această structură cu scop infracțional își desfășura activitatea pe zona de sud a României. Interesant e că această grupare are drept fundament familia. Practic, grupul infracțional are un lider și în jurul lui cresc fiii și nepoții.

PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Primul tanc Leopard 2 a fost trimis deja în Ucraina. Primul pas a fost făcut de Canada

Ministrul canadian al Apărării, Anita Anand, a publicat imagini video cu primul tanc Leopard 2, de fabricație germană, fiind încărcat pentru a fi dus în Ucraina.

Cei trei de la SGG care primesc 3500 de euro/lună pentru patru ședințe

Secretariatul General al Guvernului a avut anul trecut trei...

Nicușor Dan: Este important ca noi să ne păstrăm zona istorică, pentru ca Bucureştiul să existe pe harta turistică

Primarul Capitalei, Nicușor Dan, susține că prefectul Bucureștiului, Toni Greblă, va ataca luni în instanță reglementarea de urbanism a întregii zone istorice a Municipiului Bucureşti, ceea ce, în opinia edilului ar putea da undă verde ridicării unor blocuri între clădirile vechi.

Cum arată cel mai mic oraș din Constanța, unde preotul are ieșiri despotice în fața libertății de exprimare: Căruțe pe străzile aproape pustii, bibliotecă...

Orașul Negru Vodă din județul Constanța, desemnat oraș în urma unei campanii de “urbanizare” pe hârtie din timpul ultimilor ani ai regimului comunist, a coborât sub pragul de 5.000 de locuitori, înregistrând puțin peste 4.600 de oameni la recensământul din 1 decembrie 2021. Reporterii Info Sud-Est au vizitat localitatea pentru a vedea cum arată cel mai mic oraș din județ în 2023.