Exerciții tactice cu trageri de luptă, efectuate de pușcașii marini ai Regimentului „Heracleea”. Ce sarcini complexe au primit

Data:

Infanteriştii marini din cadrul Regimentului 307 Infanterie Marină „Heracleea” au desfășurat, în perioada 26-29 septembrie, exerciții tactice cu trageri de luptă cu compania de infanterie marină, în Centrul Secundar de Instrucție pentru Luptă al Forțelor Terestre Babadag.

Exercițiile au impus pușcașilor marini sarcini tactice complexe, care au presupus combinarea efortului fizic prelungit cu folosirea armamentului de infanterie pentru executarea tragerilor, amenajarea genistică și mascarea pozițiilor, precum și orientarea în teren prin procedee expeditive.

„Activitățile desfășurate au inclus deplasarea companiilor de infanterie marină, urmată de recunoașterea, ocuparea și amenajarea expeditivă a unor poziții de apărare, antrenamentele pentru tragere precum şi executarea în siguranţă a tuturor tragerilor planificate”, explică Forțele Navale Române.

Citește și: Scandalul cu tentă sexuală de la Opera Naţională din Iaşi. Procurorii trimit înapoi plângerile: nu pot încadra penal faptele solistului Mărculescu (presshub.ro)

Exercițiile tactice cu trageri de luptă au vizat evaluarea capacității plutoanelor de infanterie marină, precum și planificarea și executarea acțiunilor tactice ofensive, cu trageri de luptă împotriva desantului aerian tactic inamic, debarcat în zona lagunară Razelm – Sinoe.

”Pușcașii marini și-au îndeplinit cu succes misiunile, obținând calificative bune și foarte bune la tragerile de luptă, prin lovirea tuturor țintelor” precizează Forțele Navale Române.

FOTO: Forțele Navale Române

Sursa: Forțele Navale Române

spot_imgspot_img
Roxana Stancu
Roxana Stancu
Roxana Stancu (REPER MEDIA Argeş) are 20 de ani de experiență în jurnalism. A debutat în anul 2000, în TV, iar de atunci a profesat atât în presa audiovizuală, cât și în cea scrisă (locală și națională).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Trafic restricționat pe Autostrada A2 București – Constanța. Restricții și pe A1 Deva – Nădlac

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că...

Viceprimarul USR al Braşovului trimis în judecată: Sunt nevinovată, dar nu mai candidez

Viceprimarul USR al Braşovului trimis în judecată. Flavia Boghiu...

Judecătorii au respins candidatura primarului localității din care face parte satul Viscri

Judecătorii au respins candidatura primarului localității din care face...

Iulian Dumitrescu candidează pentru un nou mandat, deși este acuzat de luare de mită

Iulian Dumitrescu candidează pentru un nou mandat de preşedinte...