Expoziţia „Tom-be-ron”, la Oradea: „Artiştii sunt aruncaţi la gunoi!”

Data:

„Artiştii sunt aruncaţi la gunoi!”. Aceasta a fost una dintre ideile care au stat la baza expoziţiei „Tom-be-ron”, a explicat Vioara Bara, sâmbătă, la vernisajul din Galeriile Reperaj, Cetatea Oradea.

Zeci de artişti locali, dar şi din Bucureşti, Timişoara sau Cluj şi-au expus lucrările de pictură, grafică, fotografie şi instalaţii care au avut ca laitmotiv gunoiul.

O expoziţie manifest

Evenimentul a fost organizat de Uniunea Artiştilor Plastici din Oradea, iar curatorii au fost Vioara Bara şi profesorul universitar Dorel Găină, artist originar din Oradea şi mutat la Cluj.

La eveniment au mai luat parte şi câţiva curoşi, în galerii fiind prezente peste 40 de persoane.

Citește articolul complet în Bihoreanul

Bihoreanul
Bihoreanulhttps://www.ebihoreanul.ro/
Formatul editorial este generalist, conţinând de la ştiri şi opinii până la anchete, interviuri şi reportaje. Bihoreanul este lider local de audienţă, conform SNA şi SATI (BRAT), atât print, cât şi online, prin www.eBihoreanul.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Premierul Nicolae Ciucă și ministrul francez Catherine Colonna au discutat despre avansarea aderării României la Schengen

Prim-ministrul Nicolae-Ionel Ciucă și ministrul francez pentru Europa și Afaceri Externe, Catherine Colonna, au avut o întrevedere în contextul vizitei șefei diplomației franceze în România.

Judecătorul Cristi Danileţ a mai câștigat un proces cu CSM. Perioada în care a fost suspendat, recunoscută vechime în muncă

Judecătorul Cristi Danileţ a câștigat un nou proces cu CSM, după excluderea sa din magistratură pentru postările făcute pe o rețea de socializare.

Înalta Curte se gândește să scape de dosarul Revoluției

Avocatul unora dintre părțile vătămate din dosarul Revoluției arată...

Noul PUG al Craiovei, aproape gata: ”Am pus condiții drastice, să oprim haosul în care suntem la ora actuală”

Nou Plan Urbanistic General (PUG) al Craiovei este aproape gata, a anunțat primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu. Potrivit acesteia, în circa două-trei săptămâni, PUG-ul va putea fi pus în dezbatere publică și amendat de cetățeni. Edilul susține că a pus trei condiții majore, unele ”foarte drastice, ”încât să oprim haosul ăsta în care suntem la ora actuală în construcții”. Haos care, mai susține Vasilescu, ”nu e din vina noastră, ci din vina legislației foarte proaste și din vina PUG-ului foarte vechi pe care îl avem”.