duminică, 22 mai 2022
AcasăLa ziActualitateExpoziție Foto „Rusia, file din natură”, la Muzeul Județean. Vicele Bughiu, mare...

Expoziție Foto „Rusia, file din natură”, la Muzeul Județean. Vicele Bughiu, mare iubitor de muscali: „O RUSIE ÎN TOATĂ MĂREŢIA EI”

Ieri, la Muzeul Județean Argeș din Piteşti a avut loc deschiderea unei expoziții de fotografie denumită “Rusia – file din natură”, organizată în colaborare cu Centrul Rus de Ştiință şi Cultură și Ambasada Rusiei în România. Expoziţie la deschidere căreia a asistat şi ambasadorul Rusiei la Bucureşti, Valery Kuzmin (în dreapta, în imaginea de sus).

Acest tovarăş Kuzmin este acelaşi care, în iunie anul trecut, cugeta cam aşa: „Spre deosebire de Occident, în Rusia există libertatea de a vorbi, libertatea de exprimare… oamenii își exprimă liber opiniile, pun întrebări, fac niște evaluări și nimeni, nimeni nu îi plesnește peste bot, nu le închide gura”. Sar, însă, unii pe geam, alţii pleacă în Siberia şi uită să mai revină acasă, alţii dispar ca fumul de ţigară etc.

Citește articolul integral în Argeșul Online

Argeșul Onlinehttp://argesulonline.ro
Site de presă înfiinţat în 2018, neînregimentat politic în niciun fel, care pune accent pe chestiunile serioase, fără nicio concesie tabloidizării. Acoperim în principal judeţul Argeş, dar avem şi secţiuni de ştiri naţionale şi internaţionale. Deocamdată, suntem singurii din Argeş care avem şi secţiune în limba engleză.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE