Expoziție în premieră a artistului Samy Briss într-un muzeu din România

Data:

Muzeul Ţării Crişurilor din Oradea va găzdui săptămâna viitoare, miercuri, 22 martie, de la ora 18.00, vernisajul expoziţiei de pictură, sculptură şi desen a artistului român Samy Briss.

După ce a expus de-a lungul timpului la galerii importante din Singapore, Japonia, Elveţia ori Olanda, artistul își va prezenta lucrările în premieră într-un muzeu din România.

Potrivit unui comunicat transmis de Muzeul Ţării Crişurilor din Oradea, artistul originar din Iaşi se va întoarce în România după 12 ani și va veni pentru prima oară în Oradea.

Expoziţia prezentată la muzeul de aici se numeşte „Mémoires” şi este alcătuită din 110 de lucrări de pictură, sculptură şi desen (adică va fi un solo-show, după cum au transmis organizatorii), din toate etapele de viaţă ale artistului.

Continuarea în Ebihoreanul.ro

Citește și: Păcănelele ar putea fi interzise în proximitatea unităților de învățământ și în baruri

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: Samy Briss / Facebook)

spot_imgspot_img
Bihoreanul
Bihoreanulhttps://www.ebihoreanul.ro/
Formatul editorial este generalist, conţinând de la ştiri şi opinii până la anchete, interviuri şi reportaje. Bihoreanul este lider local de audienţă, conform SNA şi SATI (BRAT), atât print, cât şi online, prin www.eBihoreanul.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img
spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related