sâmbătă, 28 mai 2022
AcasăLa ziActualitateFacilitatea testată de Facebook pentru a oferi utilizatorilor mai mult control asupra...

Facilitatea testată de Facebook pentru a oferi utilizatorilor mai mult control asupra conţinutului afişat în newsfeed

Potrivit Ziarului de Iași, cea mai mare platformă socială a iniţiat un test prin care utilizatorii pot alege dacă vor să vadă mai mult sau mai puţin conţinut din partea prietenilor, a grupurilor de discuţii sau a paginilor.

În vreme ce dezvăluirile care afectează imaginea companiei continuă, după ce mai multe dosare interne au ajuns în posesia presei americane, Facebook pare să facă o concesie pe cel mai sensibil subiect, cel legat de algoritmul folosit pentru newsfeed.

Gigantul american a început un test care adaugă în aplicaţia de Facebook o nouă secţiune în cadrul paginii de configurare. De aici, utilizatorii ar trebui să poată schimba câţiva parametrii generali ai fluxului de conţinut care le este afişat.

Articolul integral, în Ziarul de Iași!

Sursă foto: Pixabay.com

Citește și: CNSU a decis: Școală cu prezență fizică la cursuri în localitățile cu incidență COVID-19 sub 3 la mie VIDEO (presshub.ro)

Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE