marți, 18 ianuarie 2022
AcasăRecomandateFaliment: Fanii Afterhills, puşi de executori la masa credală

Faliment: Fanii Afterhills, puşi de executori la masa credală

Situaţie inedită legată de falimentul firmei care organiza cunoscutul festival Afterhills. Persoanele care aveau cumpărate deja bilete la ediţia a IV-a a festivalului, ce urma să aibă loc vara aceasta, au fost informate oficial de lichidatorul judiciar că, dacă vor să recupereze banii daţi deja, se pot înscrie la masa credală, alături de firme sau alte entităţi care au rămas cu serviciile prestate neplătite. „Ziarul de Iaşi“ a intrat în exclusivitate în posesia unor documente oficiale legate de acest notoriu faliment.

Conform ultimelor informaţii financiare, pe anul 2020 „Biberland Victory SRL“ a raportat pierderi de aproape 160.000 de lei şi datorii cumulate de peste 17 milioane de lei. Până să se înscrie la masa credală, ieşenii se întreabă: ce se va alege din Afterhills? Răspund pentru ZdI chiar organizatorii: „Nu ne lăsăm“.

Citește articolul complet în Ziarul de Iași

Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE