vineri, 21 ianuarie 2022
AcasăRecomandateFamilia șefului CJ Iași ridică 72 de vile la Miroslava. Ce avere...

Familia șefului CJ Iași ridică 72 de vile la Miroslava. Ce avere uriașă a strâns în 10 ani

Cu 10 ani în urmă, Costel Alexe era un simplu aspirant venit de la Adjud la Iași, cu o mică sinecură la Oficiul de Cadastru, potrivit reporteris.ro. Politica l-a propulsat la un nivel incredibil: proprietăți de milioane de euro obținute într-un timp foarte scurt.


* Familia Alexe, prin cumnatul Alexandru Dura, derulează acum un proiect imobiliar cu 72 de case și duplexuri la Miroslava
* Dura are doar 33 de ani, iar la începutul afacerilor abia trecea de 25 de ani
* Costel și cei trei frați dețin ranch-ul de peste 1 milion de euro de la Sculeni, numeroase parcele în Bârnova, o pensiune în construcție și mai multe apartamente

Cumnatul lui Costel Alexe, afaceri de milioane de euro la doar 33 de ani

Alexandru Dura, căsătorit cu Adina (fostă Alexe), are în derulare un proiect imobiliar ce prevede construirea a 72 de case, individuale și duplexuri, în Miroslava.

Vilele sunt prezentate ca fiind „ultrapremium”. În primă fază, până anul trecut, au fost finalizate 23 de „unități locative”, acum sunt în execuție alte 15 locuințe, faza II.

O vilă unifamilială are un preț mediu de 185.000 euro fără TVA, în timp ce jumătate dintr-un duplex se vinde cu 160.000 euro. Astfel, cotația de piață a caselor pe care Dura le ridică în această fază a doua a investiției, cartier botezat Roca Villas, se cifrează la 3,8 milioane de euro fără TVA.

Articolul integral, pe reporteris.ro!

Citește și: VIDEO La mulți ani, România! Paradă Militară Națională de 1 Decembrie (presshub.ro)

ReporterIS
REPORTER DE IASI este un watchdog iesean, axat 100% pe interesul public. REPORTER este un avertizor de integritate, urmarind exclusiv subiecte privind cheltuirea banilor publici si activitatea decidentilor publici. REPORTER DE IASI reuneste o echipa de ziaristi de investigatie cu experienta jurnalistica de peste 20 de ani fiecare.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE