Festivalul „Bachus”, anulat din cauza creșterii cazurilor de COVID-19

Data:

Potrivit vrancea24.ro, Festivalul Internațional al Viei și Vinului ”Bachus” nu va mai avea loc în acest an, fiind ANULAT în contextul evoluției în creștere a cazurilor de COVD-19.

”Am decis să anulăm organizarea Festivalului Viei și Vinului 2021 din cauza contextului epidemiologic. Sănătatea noastră, a tuturor, este cea mai importantă și avem datoria și obligația de a lua toate măsurile pentru limitarea răspândirii acestui virus și protejarea vrâncenilor”, a declarat Cătălin Toma, președintele Consiliului Județean Vrancea.

Articolul integral, pe Vrancea 24!

spot_imgspot_img
Vrancea 24
Vrancea 24https://www.vrancea24.ro/
Publicația a reușit să se impună în conștiința publică datorită promptitudinii și calității informațiilor, precum și a jurnaliștilor care activează în cadrul publicației (cu experiență de peste 20 de ani în acest domeniu). Publicația Vrancea24.ro este urmărită nu numai în Vrancea ci și în județele limitrofe, în București și în străinătate, mai ales în țările unde trăiesc mulți vrânceni plecați la muncă (ex: Italia, Marea Britanie, Spania, Germania, Franța etc).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

O sală de sală de jocuri de noroc a ars în totalitate

La data de 22 aprilie, la ora 00.21, polițiștii Secției nr.3 Poliție Rurală Bolintin Vale au fost sesizați prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că se manifestă un incendiu la o sală de jocuri de noroc din localitatea Cosoba, județul Giurgiu.

Primarul orașului unde s-a născut Ceaușescu a trecut la PSD

Primarul orașului unde s-a născut Ceaușescu a trecut la...

Când sunt contraindicate fațetele dentare și ce alte soluții există

Când sunt contraindicate fațetele dentare și ce alte soluții există?

Cineva are să vină, de Jon Fosse

Să montezi Fosse este întotdeauna o provocare. Dar ce-a...