Festivalul Cărții pentru Copii, la Cluj-Napoca. Ore de poveste, prezentări de carte și ateliere pentru copii

Data:

Biblioteca Județeană „Octavian Goga” din Cluj-Napoca organizează în perioada 23 – 25 noiembrie a doua ediție a Festivalului Cărții pentru Copii.

Derulată sub motto-ul: „O copilărie fără cărți nu este copilărie. E ca și cum ai fi izgonit din locul fermecat în care poți găsi bucuria în stare pură” (Astrid Lindgren), ediția din acest an a festivalului își propune să-i încurajeze pe copii să redescopere bucuria lecturii și să atragă atenția asupra cărților dedicate lor.

Festivalul se va desfășura în mediul on-line și va cuprinde, pe lângă activități legate de carte și lectură, activități interactive și educative, atât pentru copii, cât și pentru părinți: întâlniri cu scriitori și ilustratori de carte pentru copii din România și Republica Moldova, ore de poveste în mai multe limbi, prezentări de carte, ateliere pentru copii și părinți. Vor fi alături de cei mici la această sărbătoare a cărții scriitorii: Cristina Andone, Florin Bican, Leo Butnaru, Simona Epure, Laura Grünberg, Victor Constantin Măruțoiu, Alex Moldovan, Amedeia Neamțu, Ioana Nicolaie, Victoria Pătrașcu și ilustratorii: Adrian Barbu și Diana Tivu.

Partenerii acestei ediții sunt: Asociația Națională a Bibliotecarilor și Bibliotecilor Publice din România – Filiala Cluj, Asociația „Prietenii Bibliotecii”, Biblioteca Municipală „B.P. Hașdeu” – Filiala Transilvania, Chișinău, Citim Împreună România, Asociația Cu Alte Cuvinte, Librăria „Tutimi și Titoc”, instituții de învățământ clujene.

Programul complet al evenimentelor este disponibil pe site-ul Bibliotecii Județene „Octavian Goga”.

Citiți și

Muzeul Animat. Obiecte din muzee și poveștile lor, prezentate prin intermediul benzilor desenate create de copii

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related