Festivalul Jazz City, în acest weekend, pe dealul Copoului

Data:

Un număr de 17 artişti din ţară şi străinătate vor lua parte, în perioada 1-3 iulie, la cea de-a doua ediţie a festivalului Jazz City, o explozie perfectă de ritmuri de jazz, artişti apreciaţi şi seri relaxante de vară, informează Agerpres.

Ineditul acestei ediţii este faptul că festivalul se va desfăşura simultan pe două scene, ambele pe frumosul deal al Copoului.

Prima scenă este amplasată la Turnul de Paraşutism din Parcul Copou şi presupune achitarea unui bilet pentru a participa la activităţi şi concerte iar cea de-a doua este Parcul Expoziţiei şi are acces liber pentru publicul larg.

„Ne adresăm oamenilor pasionaţi de acest gen de muzică şi celor care îşi doresc să participe la un eveniment cultural inedit în oraşul lor. Pentru oamenii iubitori de frumos din Iaşi, vrem să transformăm oraşul într-un uriaş club de jazz, unde muzica bună nu se opreşte niciodată”, declară Adrian Hantelmann, coorganizator Jazz City.

Citește și: Festival de reconstituire antică la castrul roman Jidova

Pe scena de la Turnul de Paraşutism din Parcul Copou vor urca artiştii Andra Botez, Avalon Jazz Band & Tatiana Eva – Marie, Blazzaj, Ioan Streba Balkans Jazz – Gypsy Blues, Jazzappella, Mark Oselski Trio, Moonlight Breakfast, Sebastian Studnitzky.

La Turnul de Paraşutism vor avea parte şi copiii de un loc de joacă, echipamente sportive, în timp ce părinţii se relaxează cu o băutură sau ceva de mâncare.

Biletele tip abonament şi biletele de zi costă între 35 lei şi 70 de lei.

Pe scena din Parcul Expoziţiei vor urca A-C Leonte & The Bash, CALI Quartet, Cristina Dima & Band, Irina Gorga & EuTo Jazzperience, John Mantucci Trio, Kernfusion, Soul Serenade, Trigon Jazz.

În timpul festivalului în acest parc va fi organizat şi un târg cu artizani locali, comercianţi de mâncare şi băutură. Aici accesul este liber pentru toată lumea care doreşte să asculte jazz.

Găsiți AICI programul festivalului și alte detalii despre eveniment.

Citește și: Primăria Iaşi, amendată drastic de Garda de Mediu pentru distrugerea spaţiului verde

––––-

Urmăriți PressHUB și pe Google News

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Taxele și impozitele pe proprietăți ar putea fi majorate 

Taxele și impozitele pe proprietăți ar putea fi majorate...

ZAFINI SOLUTIONS S.R.L. a implementat proiectul „Construire hale de producție C1 și C2 și împrejmuire”

ZAFINI SOLUTIONS S.R.L. a implementat proiectul „Construire hale de producție C1 și C2 și împrejmuire”

Rata șomajului în Botoșani creşte de la lună la lună

Rata șomajului în Botoșani creşte de la lună la...