Fetiţa cu doi taţi. Cum au decis judecătorii ieşeni în interesul copilului

Data:

Judecătorii au fost de acord ca atunci când tatăl fetei de 12 ani este plecat la muncă în străinatate, rolul de părinte să fie preluat de fiul său mai mare, fratele copilei.

Magistraţilor Judecătoriei Răducăneni li s-a cerut să stabilească dacă o fată din Costuleni poate avea doi taţi. Au avut nevoie de o singură discuţie în camera de consiliu pentru a spune că da.

La sfârşitul lunii trecute, C.B. s-a adresat Judecătoriei Răducăneni solicitând delegarea autorităţii părinteşti asupra fetiţei sale de 12 ani către fiul său mai mare. Bărbatul a arătat că îşi îngrijeşte singur cei trei copii, soţia sa fiind plecată în Franţa din februarie şi aflându-se în divorţ de ea. Săteanul urmează să plece el însuşi în Italia timp de trei luni, pentru a munci, aceasta fiind singura variantă pentru a-şi întreţine familia.

C.B. a arătat că şi în varianta în care ar munci undeva prin ţară, tot nu ar putea ajunge acasă mai des de o dată pe lună, fiind deci nevoie de un bărbat în casă.

Continuarea, în Ziarul de Iași!

spot_imgspot_img
Ziarul de Iași
Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Cîrstoiu Suveică | Revista22

Cătălin Cîrstoiu este după chipul și asemănănarea politicienilor, are...

Urmăriți internațional, aduși în țară de Poliția Română

În perioada 18 – 19 aprilie 2024, Poliția Română...

Sprijin pentru transformarea digitală a ONG-urilor | Săptămâna Online

Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene în calitate de coordonator...