luni, 6 decembrie 2021
AcasăJustițieFetiţa de 3 ani dată în judecată de Primăria Cluj-Napoca, așteptată la...

Fetiţa de 3 ani dată în judecată de Primăria Cluj-Napoca, așteptată la proces

Un bărbat este chemat la un proces alături de fetița lui de 3 ani, fiind așteptați miercuri în sala de judecată, într-un proces cu Primăria Cluj-Napoca.

Motivul pentru care s-a ajuns în instanță este faptul că familia ar ocupa abuziv un apartament dintr-o casă modulară din Pata Rât, conform asociației Căși Sociale ACUM. „Vă mai amintiţi de Lara, fetiţa de 3 ani dată în judecată de către Primăria Cluj-Napoca? Primăria încalcă drepturile opilului!

În 1 septembrie, Lara va merge la Judecătoria Cluj-Napoca fiind chemată în proces de Consiliul Local Cluj-Napoca prin primarul Emil Boc. Autoritățile transformă o minoră de 3 ani în pârâtă și o cheamă în fața judecătoriei.

Citește articolul integral în Monitorul de Cluj

Monitorul de Clujhttp://monitorulcj.ro
Monitorul de Cluj este cel mai important cotidian local din judetul Cluj, care apare in format tiparit si online din 1998. Ziarul tiparit apare in format standard 12 pagini, din care 4 color (luni-joi), si o editie de weekend (vineri-duminica). Continutul este preponderent comunitar (stiri si analize din domeniile administratie publica, sanatate, educatie), precum si pagini tematice (economie, mapamond, sport).
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE