marți, 30 noiembrie 2021
AcasăRețeaFinanțare de nouă milioane de euro pentru Aeroportul Internațional din Cluj-Napoca

Finanțare de nouă milioane de euro pentru Aeroportul Internațional din Cluj-Napoca

Aeroporturile din România vor primi sprijin financiar pentru a acoperi pierderile din perioada pandemiei de Covid-19. Aeroportul Cluj va primi 9 milioane de lei.

Aeroporturile din România care se confruntă cu pierderi în perioada iulie 2020 și 31 decembrie 2021, din cauza pandemiei de Covid-19, ar putea primi sprijin financiar.

Pentru a beneficia de acest sprijin, aeroporturile trebuie să aibă un trafic de pasageri de minim 200.000 de persoane, dar maxim 3 milioane de persoane. Între acestea se numără și cel din Cluj-Napoca.

David Ciceo, directorul Aeroportului Cluj, a spus că acesta reprezintă un demers al Asociației Aeroporturilor din România.

Citiți articolul integral pe Monitorulcj.ro

Citiți și

Primăria Cluj-Napoca vrea să interzică montarea centralelor de apartament la blocurile noi / Ce planuri mai are Emil Boc pentru reducerea poluării

Monitorul de Clujhttp://monitorulcj.ro
Monitorul de Cluj este cel mai important cotidian local din judetul Cluj, care apare in format tiparit si online din 1998. Ziarul tiparit apare in format standard 12 pagini, din care 4 color (luni-joi), si o editie de weekend (vineri-duminica). Continutul este preponderent comunitar (stiri si analize din domeniile administratie publica, sanatate, educatie), precum si pagini tematice (economie, mapamond, sport).
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE