Firma fratelui fostului baron roşu de Vrancea Marian Oprişan, încă o „lovitură” pe bani publici la Iaşi, în Copou

Data:

Firma fratelui lui Marian Oprişan a mai prins un contract cu Primăria Iaşi. Este cea de-a doua achiziţie directă pe care municipalitatea o face la societatea Gama Verde SRL, patronată de Adrian Oprişan.

Ambele contracte vizează terenurile din baza sportivă „Emil Alexandrescu” – Copou 1 şi Copou 2. Despre primul contract, în valoare de aproape 130.000 lei, „Ziarul de Iaşi” a scris recent: lucrarea vizează întreţinerea terenurilor de iarbă până la finalul 2022.

Contractul are o valoare de 98.000 lei, fără TVA. „Programul de întreţinere trebuie să includă un set complex de operaţiuni de îngrijire agronomică pentru stratul de gazon şi furnizarea materialelor aferente, constând în tratamente chimice specifice pentru combaterea bolilor şi dăunătorilor gazonului şi pentru stimularea vegetaţiei şi revigorarea plantelor (…)”, este obiectul general al noului contract.

Continuarea, în Ziarul de Iași!

Ziarul de Iași
Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul: