Firmele de deszăpezire din Vrancea, amenințate de șefii județului

Data:

Vrancea a fost unul dintre dintre cele mai afectate județe de viscolul și ninsorile din acest sfârșit de săptămână. Prefectul județului Vrancea și președintele Consiliului Județean acuză firmele de deszăpezire că nu și-au făcut treaba așa cum prevăd contractele și, prin urmare, deconturile vor fi substantial reduse.

„Firmele cu care avem contract pentru deszăpezire nu au acționat cum a trebuit potrivit intensității căderilor de zăpadă, suntem neacoperiți și pe toate sectoarele de drum județean s-a trecut la suplimentarea utliajelor pentru zona de sud, din păcate și acum sunt probleme, problema noastră e cu firma Keyboard din Râmnicu Sărat, le-am trimis somații pentru efectuarea serviciului conform contractului, scoaterea utilajelor pe drumuri, așa cum reiese din lista de achiziții, au avut șase utilaje cu lame în șanț, iar noi nu plătim staționări, nici mers cu lama ridicată.

Citește și: Declarația ministrului de Externe german care a enervat Rusia. Moscova cere clarificări

La ora actuală avem echipe pe teren care verifică cum se lucrează, pe baza sistemului GPS, așa vor fi plătiți – doar pt ce arată GPS-ul, nu pe staționări.

Pe banii firmei s-a suplimentat numărul de utilaje, CJ Vrancea n-a platit nici un leu în plus”, a declarat președintele Consiliului Județean Vrancea, Cătălin Toma.

Citește articolul integral pe G4Media.ro


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: ISU Vrancea)

spot_imgspot_img
G4Media.ro
G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania. Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img
spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related