marți, 24 mai 2022
AcasăÎn lumeDiasporaFiul adjunctului Poliției Focșani – transfer de succes la echipa italiană de...

Fiul adjunctului Poliției Focșani – transfer de succes la echipa italiană de fotbal Parma

Focșăneanul Rareș Daniel Fătu (16 ani), căpitanul naționalei Under 16, s-a transferat de la Farul Constanța la Parma, din Serie B, unde evoluează alți doi români, Dennis Man și Valentin Mihăilă. Transferul este unul definitiv, potrivit presei sportive.

Rareș Fătu a fost descoperit în urmă cu 3 ani de antrenorii Academiei de fotbal a lui Gheorghe Hagi la clubul privat CSM Focșani (fondat de Dan Dumitru). În anul 2018, Rareș Fătu s-a clasat pe locul al treilea cu CSM Focșani la Cupa Hagi Danone.

Apoi, în 2019, a fost transferat la academia înființată de Hagi, iar în urma fuziunii dintre Viitorul și Farul a devenit component al echipei Farul Constanța U16. Tânărul fotbalist focșănean evoluează pe postul de fundaș central și a fost comparat cu Gică Popescu.

Rareș Fătu nu este doar talentat la fotbal, ci învață și foarte bine la școală, fiind un participant la olimpiadele de matematică și limba și literatura română. El este fiul comisarului șef Daniel Fătu, adjunctul comandantului Poliției Municipiului Focșani, titrează VRANCEA24.

Vrancea 24https://www.vrancea24.ro/
Publicația a reușit să se impună în conștiința publică datorită promptitudinii și calității informațiilor, precum și a jurnaliștilor care activează în cadrul publicației (cu experiență de peste 20 de ani în acest domeniu). Publicația Vrancea24.ro este urmărită nu numai în Vrancea ci și în județele limitrofe, în București și în străinătate, mai ales în țările unde trăiesc mulți vrânceni plecați la muncă (ex: Italia, Marea Britanie, Spania, Germania, Franța etc).
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE