miercuri, 1 decembrie 2021
AcasăLa ziPoliticăFlorin Cîțu a anunțat conducerea PNL că se sistează dezbaterile din Parlament...

Florin Cîțu a anunțat conducerea PNL că se sistează dezbaterile din Parlament privind introducerea certificatului verde la locul de muncă – surse

Președintele PNL, Florin Cîțu, i-a anunțat pe liberali, în ședința Biroului Executiv, că oprește dezbaterile asupra proiectului de lege care prevede obligativitatea certificatului verde la locul de muncă. Cîțu susține că proiectul îi discriminează pe angajaţii de la privat pentru că, la propunerea PSD, doar angajații de la stat se vor putea testa gratuit pe o perioadă de 60 de zile. Liderul PNL face referire la propunerea anunțată de Nelu Tătaru, după negocierile cu PSD pe capitolul Sănătate.

PSD și PNL au anunțat în urmă cu o zi, după negocierea capitolului pe sănătate, că s-a căzut de acord asupra unor noi amendamente la proiectul de lege privind obligativitatea certificatului verde la locul de muncă.

Nelu Tătaru a anunțat că a fost convenită o testare gratuită a angajaților de la stat pentru o perioadă de 60 de zile. Proiectul care acum se află în dezbaterea comisiei de sănătate a deputaților prevede testarea pe banii proprii.

Citiți articolul integral pe HotNews.ro

Citiți și

Florin Cîțu anunță, după negocierile cu PSD, că ar putea crește numărul de ministere

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE