Florin Cîțu ar fi refuzat să demisioneze de la șefia PNL după întâlnirea decisivă cu liderii partidului

Data:

Surse din tabăra Cîțu au declarat pentru G4Media că președintele PNL ar fi cerut lista cu semnăturile împotriva sa, dar că liderii partidului ar fi refuzat să i le dea.

Pe de altă parte, surse din tabăra anti-Cîțu sustin că acesta nu doar că ar fi primit lista, ci că șeful PNL a studiat-o cu atenție pentru a verifica veridicitatea semnăturilor liderilor de organizații județene.

Cei patru prim-vicepreședinți ai PNL intenționează să convoace vineri o ședință a BPN care să pregătească întrunirea Consiliului Național pentru duminică, 3 aprilie.

Scopul Consiliului Național este convocarea Congresului PNL, în care facțiunea anti-Cîțu vrea să îl schimbe pe fostul premier din funcția de conducere a partidului cu Nicolae Ciucă, conform surselor G4Media.

spot_imgspot_img
G4Media.ro
G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania. Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.
  1. Razboiul din Ucraina este intr-un impas si el a intrat, in intregime, intr-un con de umbra iar Media din Romania nu prea mai are despre ce vorbi .Enpassantul eveniment , ce n-il arata pe fostul presedinte Basescu ca si„ turnator ” la fosta Securitate si problemele lui de sanatate, a trecut aproape neobservat de nimeni neatingind sau nereusind sa atinga vreo forma superioara de rating.Toata suflarea romanesca isi concentreza atentia pe faptele de bravura ale Presedintelui Zelenski , devenit peste noapte „Fat frumos din Lacrima ” . In paralel, Partidele din Romania nu prea mai stiu cum sa se pozitioneze spre a capta ,cit de cit ,atentia cetateanului .Ba ca vor relaxarea procentului din PIB atasat valorilor de pensie ,ba ca au incheiat o serie intreaga de cerinte ale UE, ba ca vaucerele sa fie de 50 sau de 100 de euro dar asta doar pentru pensionarii ce au pina in 1500 de lei valoare in caontumul pensiei , ba ca sa vina Zelenski sa vorbesca in Parlament , ba ca unii vor iesi din sala sau vor face garagata daca se intimpla asta , una peste alta nu se intimpla mai nimic …..si deasupra tuturora se ridica cine poate .Acum ,PNL, minat si el de grandoarea momentului s-a trezit din somn si vreasa il scoata din joc pe Seful de Partid ce pleca daunazi , fara aprobare , in SUA ,unde s-a intilnit cu nimeni alta decit Nancy Pelosi acolo unde o vrut ,cu tot dinadinsul, sa ia caimacul celebrei vize Waiver si sa spuna tuturor cum face el asta cind evidenta ne arata ca doar Presedintele Republicii are acces la purcederea vizei pe plaiurile mioritice .Ciuca „GENERALUL” premierul tuturor romanilor preia astfel si functia de sef al PNL. Premierul, devine ,fara sa miste un deget , preferatul tuturor , asimilat fiiind cu „romanul absolut” aparatorul de patrie si fauritorul de istorie al neamului .Cum Partidele din Romania si-au cam epuizat repertorioul cetatenii se vor napusti cu totii , in 2024 , sa aleaga , pe cine altul daca nu pe Ciuca . Alegerile viitoare , cele parlamentare , nu vor mai sta sub semnul Partidelor , mai toata lumea va vota PNL Ciuca si mare nu ne va fi mirarea cind actualul premier va fi votat si in functia de Presedinte al Tarii .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Un document secret al rușilor a ajuns pe mâna occidentalilor. Ce scrie în el? | Aktual24

Un document secret al rușilor a ajuns pe mâna...

Transplantul hepatic se va putea face și la Cluj | Monitorul de Cluj

Transplantul hepatic se va putea face și la Cluj,...

Unde aleg românii să călătorească de Paște | Monitorul de Cluj

Unde aleg românii să călătorească de Paște, 1 Mai...