duminică, 24 octombrie 2021
spot_img
AcasăLa ziPoliticăFlorin Cîțu, despre dosarul penal din SUA: Nici un moment nu m-am...

Florin Cîțu, despre dosarul penal din SUA: Nici un moment nu m-am gândit la demisie. Un eveniment de acum 21 de ani, pe care îl regret, nu are implicații asupra a ce facem azi

Florin Cîțu a declarat, sâmbătă, în conferință de presă, că nici un moment nu s-a gândit la demisie după scandalul dosarului penal din Statele Unite, „un eveniment de acum 21 de ani, pe care îl regret, nu are implicații asupra a ce facem azi”. Premierul României a mai spus că nu l-a informat pe președintele Iohannis în ceea ce privește condamnarea din SUA.

Florin Cîțu a anunțat, de asemenea, și propunerea sa pentru Ministerul Finanțelor: Dan Vîlceanu.

Întrebat dacă este posibil ca din toamnă să fie din nou obligatorie masca pe stradă, premierul a răspuns că nu a renunțat niciodată la măsurile care se iau automat, de exemplu dacă se ajunge la 2% rata de infectare.

Citește articolul integral în G4Media

G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania.Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE