vineri, 27 mai 2022
AcasăLa ziPoliticăFlorin Cîțu: PNL nu votează guvernul Cioloș

Florin Cîțu: PNL nu votează guvernul Cioloș

Președintele PNL, Florin Cîțu, a anunțat că Biroul executiv al partidului a decis luni seară ca parlamentarii liberali să nu voteze guvernul Cioloș, informează G4Media.ro.

”Decizia de vot a fost aseară în BEX, ne vom abține. Mâine vom asigura cvorum, dar nu vom vota acest guvern. Se vor abține parlamentarii și în comisii”, a spus Florin Cîțu la Parlament.

Potrivit sursei citate, Cîțu a acuzat guvernul Cioloș că nu vrea să dea 2% din PIB la Apărare. ”Am aflat de la ministrul Nicolae Ciucă faptul că în programul de guvernare al guvernului Cioloș, apărarea nu mai primește 2%, o încălcare a angajamentului față de NATO”.

G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania.Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE