luni, 6 decembrie 2021
AcasăLa ziPoliticăFlorin Cîțu, sosit la Oradea pentru a-și prezenta moțiunea liberalilor bihoreni. Ce...

Florin Cîțu, sosit la Oradea pentru a-și prezenta moțiunea liberalilor bihoreni. Ce spune el despre varianta Bolojan premier?

Aflat sâmbătă seară la Oradea pentru a-și prezenta și susține în fața liberalilor bihoreni moțiunea cu care candidează la funcția de președinte al PNL, „România Liberală”, premierul Florin Cîțu a fost întrebat de BIHOREANUL ce are de spus despre sugestia pacificatoare formulată de USR-iști, dar și de unii liberali, ca Guvernul să fie condus de Ilie Bolojan.

„Nu se pune problema”

Aflat în dreapta lui Cîțu, acesta i-a „luat fața”, răspunzând pe un ton aspru, înainte ca premierul să apuce să reacționeze: „Nu se pune această problemă!”.

La insistențele reporterului, a dat un răspuns și Florin Cîțu: „În acest moment avem votul Biroului Politic Național pentru susținerea premierului în funcție”, a spus Cîțu, iritat.

Așa cum presa a relatat, numeroși lideri USR-PLUS, precum însuși copreședintele formațiunii Dan Barna, dar și voci din interiorul PNL, au avansat ipoteza ca Guvernul să fie condus de Ilie Bolojan, considerat potrivit atât pentru experiența administrativă acumulată ca primar al Oradiei și președinte al Consiliului Județean Bihor, cât și pentru prestația politică echilibrată, chiar zilele trecute Bolojan cerând propriilor colegi să se abțină de la a pune paie pe foc în conflictele din interiorul coaliției de guvernare.

Citește articolul integral în Bihoreanul

Bihoreanulhttps://www.ebihoreanul.ro/
Formatul editorial este generalist, conţinând de la ştiri şi opinii până la anchete, interviuri şi reportaje. Bihoreanul este lider local de audienţă, conform SNA şi SATI (BRAT), atât print, cât şi online, prin www.eBihoreanul.ro.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE