Florin Cîțu, sosit la Oradea pentru a-și prezenta moțiunea liberalilor bihoreni. Ce spune el despre varianta Bolojan premier?

Data:

Aflat sâmbătă seară la Oradea pentru a-și prezenta și susține în fața liberalilor bihoreni moțiunea cu care candidează la funcția de președinte al PNL, „România Liberală”, premierul Florin Cîțu a fost întrebat de BIHOREANUL ce are de spus despre sugestia pacificatoare formulată de USR-iști, dar și de unii liberali, ca Guvernul să fie condus de Ilie Bolojan.

„Nu se pune problema”

Aflat în dreapta lui Cîțu, acesta i-a „luat fața”, răspunzând pe un ton aspru, înainte ca premierul să apuce să reacționeze: „Nu se pune această problemă!”.

La insistențele reporterului, a dat un răspuns și Florin Cîțu: „În acest moment avem votul Biroului Politic Național pentru susținerea premierului în funcție”, a spus Cîțu, iritat.

Așa cum presa a relatat, numeroși lideri USR-PLUS, precum însuși copreședintele formațiunii Dan Barna, dar și voci din interiorul PNL, au avansat ipoteza ca Guvernul să fie condus de Ilie Bolojan, considerat potrivit atât pentru experiența administrativă acumulată ca primar al Oradiei și președinte al Consiliului Județean Bihor, cât și pentru prestația politică echilibrată, chiar zilele trecute Bolojan cerând propriilor colegi să se abțină de la a pune paie pe foc în conflictele din interiorul coaliției de guvernare.

Citește articolul integral în Bihoreanul

spot_imgspot_img
Bihoreanul
Bihoreanulhttps://www.ebihoreanul.ro/
Formatul editorial este generalist, conţinând de la ştiri şi opinii până la anchete, interviuri şi reportaje. Bihoreanul este lider local de audienţă, conform SNA şi SATI (BRAT), atât print, cât şi online, prin www.eBihoreanul.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Un pictor clujean expune la Bienala de la Veneția | Monitorul de Cluj

Un pictor clujean expune la Bienala de la Veneția....

Universitatea Babeş-Bolyai, parteneriat cu o universitate din Marea Britanie pentru programe de studii comune

În perioada 17-19 aprilie 2024, Universitatea Babeş-Bolyai (UBB) a...

SUA vrea să trimită mai mulți consilieri militari Ucrainei | Aktual24

SUA vrea să trimită mai mulți consilieri militari Ucrainei,...