joi, 9 decembrie 2021
AcasăÎn lumeFost șef CIA, despre retragerea din Afganistan: „Am pierdut sursele la fața...

Fost șef CIA, despre retragerea din Afganistan: „Am pierdut sursele la fața locului.Vom plăti un preț: Afganistanul ar putea deveni un sanctuar sigur pentru teroriști

Fostul șef CIA, Leon Panetta, declară, într-un interviu pentru Corriere della Sera, citată de Rador, că  nu are nici o îndoială că Pakistanul i-a ajutat pe talibani și susține că retragerea trupelor americane putea fi mai bine planificată prin menținerea unei prezențe mai largi până la sfârșit.  Panetta a explicat că lupta împotriva terorismului s-a bazat, în mod istoric, pe surse bune la fața locului, dar că aceste capacități au disperăt odata cu venirea talilbanilor la putere.

”Va fi mult mai dificil de obținut informații pentru a ataca Al Qaeda sau a interveni în țară cu elicoptere sau drone. Vom plăti un preț: Afganistanul ar putea deveni un sanctuar sigur pentru teroriști”, a mai declarat fostul șef CIA.

Citește articolul integral în G4Media

G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania.Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE