Fosta şefă a DNA Iaşi, la un interviu public: emoţii, trac şi un răspuns în contradicție cu deciziile Curții Europene de Justiţie

Data:

Ministerul Justiţiei a transmis în direct, luni, 14 februarie, interviurile cu candidaţii pentru ocuparea funcţiei de procuror european delegat în România.

În sesiunea de luni au fost intervievaţi patru candidaţi, trei dintre aceştia cu stagii de activitate în DNA şi unul de la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

De la Iaşi a participat Alina Moraru, fosta şefă a DNA până la începutul acestui an. Interviurile au vizat întrebări specifice din legislaţia sau posibila activitate a unui procuror european delegat şi au pus în evidenţă dificultăţile pe care chiar şi „temuţii” procurori DNA le au atunci când au de a face cu întrebări de care poate depinde cariera acestora: trac, emoţii, bâlbe, sincope şi dificultăţi de exprimare în limba engleză într-un asemenea context.

Citește articolul integral pe Ziaruldeiasi.ro

Citește și: DNA despre desființarea SIIJ: soluția adoptată de guvern vizează înlocuirea unei structuri cu alte 16

spot_imgspot_img
Ziarul de Iași
Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.
2 COMENTARII
  1. Despre ce vorbim, despre procurori temuți de infractori?! 😆😆😆
    Pai specimenul acesta nu a trimis în judecata un inculpat nici când era la parchetul local, poate pentru ca e atât de slab pregatita încât nu face diferența între suspect și inculpat!!
    O rușine pentru DNA sa aibă în structura asemenea „glume” de procurori! Din fericire pentru dansa nu e singura de acolo care e pe lângă problema și asa nu sare in ochi! Trebuia sa se umple de …considerație la un interviu! Când n-ai minte…
    Sa vedeti amanții cum colcăie prin încăperi!

  2. Am vizualizat cu mult oprobriu interviul procurorului acesta și mi-a atras atenția faptul ca a precizat ca „participa activ în instanta” ! Numai cine nu a fost la Tribunalul Iasi la vreo sedinta în care sa fi participat Moraru , poate crede asa ceva! Ea tace indiferent ce spun avocatii sau inculpații! Ea nu e pregatita sa faca fata profesiei!
    Apoi am văzut, pe lângă Engleza execrabila, faptul ca ea a participat la „judecata unor cauze”. Nu se fac cursuri de dicție și limba romana? Nu?! Ar trebui!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

O sală de sală de jocuri de noroc a ars în totalitate

La data de 22 aprilie, la ora 00.21, polițiștii Secției nr.3 Poliție Rurală Bolintin Vale au fost sesizați prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că se manifestă un incendiu la o sală de jocuri de noroc din localitatea Cosoba, județul Giurgiu.

Primarul orașului unde s-a născut Ceaușescu a trecut la PSD

Primarul orașului unde s-a născut Ceaușescu a trecut la...

Când sunt contraindicate fațetele dentare și ce alte soluții există

Când sunt contraindicate fațetele dentare și ce alte soluții există?

Cineva are să vină, de Jon Fosse

Să montezi Fosse este întotdeauna o provocare. Dar ce-a...