FOTO Fostul internațional Marcel Pușcaș denunță mizeria lăsată de banca României U20 după meciul cu Germania

Data:

Mizerie de nedescris lăsată de banca tehnică a Naționalei României de fotbal Under20, după meciul cu echipa Germaniei.

Sticle de apă aruncate pe jos, ambalaje de plastic lăsate acolo unde s-a mâncat și doze de aluminiu – sunt imaginea dezolantă a băncii tehnice a echipei României după meciul cu selecționata Germaniei U20.

În antiteză, banca tehnică a nemților e perfect curată, toate ambalajele fiind strânse și aruncate unde le e locul.

Situația e prezentată de fostul internațional Marcel Pușcaș, pe pagina sa de Facebook.

„Așa arătau băncile tehnice ale Germaniei (sus) și României( jos) la finalul meciului naționalei U20 de la Arad. La mai toate jocurile disputate de români e la fel. Ține de educație și în special de pedagog.

Poate spune și asta ceva despre dezordinea din gândire, din teren, din pregătire, din abordarea jocului și din atitudine. Chiar și din analizele de joc. Dacă nu iau măsuri antrenorii e o problemă. Cu licența Pro cu tot.

Poate ar trebui un curs intensiv pe care să-l predea Herr Stoichiță. Pe bancă sunt de obicei 6 adulți și 9 jucători. Poate că și de la acest mic- mare detaliu pornește performanța”, scrie Marcel Pușcaș.

Sursa foto – Marcel Pușcaș

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Sebastian Oancea
Sebastian Oancea
În prezent, redactor-șef la publicația Vrancea24, corespondent G4 Media și editor la PRESShub, cu o experiență de peste 20 de ani în presa scrisă, radio și televiziune. Sebastian Oancea și-a început ucenicia la Ziarul de Vrancea. A fost corespondent la mai multe publicații și televiziuni naționale. Este singurul ziarist român menționat de două ori în Raportul de Stat al Statelor Unite ale Americii, în anii 2006, respectiv 2020, la capitolul Libertatea de exprimare. A fost cercetat de DIICOT pentru că a refuzat să dezvăluie sursa unor scurgeri de informații din NATO - MApN și a câștigat 5 procese intentate de fostul președinte al Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Firma care trebuia să păzească Complexul Energetic Valea Jiului a plecat

Firma care trebuia să păzească Complexul Energetic Valea Jiului...

Magazinele nu vor fi închise în weekend. Decizia lui Ciolacu

Magazinele nu vor fi închise în weekend, a declarat...